
OBSERVACIONS:
Temps: 1 hora
Dificultat: 2
Persones: 6
Preu: 4 euros mes o menys
INGREDIENTS:
500g. De faves granaes o asseques
2 rametes d’herba bona
1 pebrera
100g. de pernil a taquets
2 xoriços
5g. de farina
2g. de pi mentó dolç
Mig litre d'aigua
Sal
Oli
PREPARACIÓ:
En primer lloc posem els faves a remullar en aigua la nit anterior a la que els anem a cuinar. Una vegada passada la nit i els faves ja estan ben remulladetes els escorrim i els posem a un perol a foc lent amb mig litre d'aigua per que comencen a bullir. Posem els dos rametes d’herba bona i a banda és fa un sofrit amb el pernil i el xoriço tallat a trocets,els 5 g. de farina i els 2 grams de pi mentó dolç. Una vegada sofregit s'agreguen al perol amb els faves. Posem una mica de sal i un poquet d'oli. Deixem que els faves és couen be uns 45 minuts aproximadament. Finalment els servim i ja estan preparades per a ser menjades.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada