dimecres, 16 de juny de 2010

MAL DE CAP


1.Es bull aigua amb unes branques de taronger, quan l'aigua esiga tèbia s'amaren compreses i es posa al front de la persona amb mal de cap. Això juntament amb un bon descans era la millor solució per aquest problema.

2.Un drap mullat de vinagre o aigua al front.

3.Es macera espígol i amb l'oli resultant de la maceració és fan uns massatges en cercles als tremps. (Macerar: mantenir submergida una substància sòlida en un líquid durant un temps, en aquest cas oli)

4. Cataplasma de Revetla
Ingredients: 2 cullerades de Revetla, 2 Clares d'ou i 1 cullera d'oli d'oliva de primera pressió.
Preparació:
1-Calfar l'oli a la paella i fregir la Revetla durant 20 segons.
2-batre les Clares Fins aconseguir la consistència de punt de neu.
3-Afegir les Clares d'ou batut i fer una truita.
Forma d'aplicar-la:
1-Embolicar la truita en un drap i aplicar-la sobre el front, cobrint amb un altre drap per a subjectar-la.
2-Mantindre durant 2 hores.
3-Repetir l'aplicació en dies alterns Fins a solucionar el problema.

CONSELLS:
Per a alleujar els dolors que afectin Només un dels Dos costats del cap, n'hi ha prou amb col • locar una pinça de la roba subjectant el lòbul de l'orella del costat afectat.Així, si ens dol el Costat dret, la dreta; si és l'esquerre , l'orella esquerra.
Per a previndre el mal de cap mai han de mesclar-es carn i peix en un mateix menjar ni acompanyar amb pa aquests aliments.Així mateix és recomanable Prendre en dejú una cullera d'oli verge de primera pressió en fred amb el suc de mitja llima.

4. 300 grams de cabdell
100 grams d'api
preparació: un cop preparats els ingredients es passa la liquadora i es pren el suc una vegada al dia en dejú.

5.Remei per al mal de cap: aplicar-se sobre el front o la zona del cap afectada, un mocador blanc amerat en vinagre de sidra.

Cap comentari:

Publica un comentari