dimecres, 16 de juny del 2010

REMEIS PER ALS CABELLS


CABELLS LLUMINOSOS
Remei 1: Per a tindre els cabells brillants i nets cal aclarir-se els cabells amb camamilla.
Remei 2: Per a tindre els cabells lluminosos es rentava els cabells i l'últim esbandida es barrejava l'aigua amb el vinagre i es tirava pel cap i es deixava assecar.
Remei 3: Una altra manera de tindre els cabells lluminosos era amb màscares d'ou: es batien els ous i es fetes per el cap i es fregava durant uns minuts. Després s'esbandeix i ja està.
Remei 4: Quan volien tenir uns cabells més lluminosos i bonics, el que feien era, que després de dutxar-se, just en l'últim esbandida afegien un bon raig de vinagre, que els permetia tenir uns cabells bonics i brillants a més de servir com a prevenció per
als polls. S'aplicava vinagre al cap i a continuació,es tapava amb una bossa de plàstic, que es deixava posada diverses hores, solia fer-se a l'hora de dormir, per poder matenir la bossa al cap tota la nit i per aconseguir major efecte el vinagre, d'aquesta manera aconseguien matar els polls.
POLLS
Remei 1: Una bona solució per als polls es l'anís verd.Ingredients: • 2 cullerades d'anís verd .• 1 litre d'aigua .Preparació :1. Bullir l'anís amb l'aigua durant un minut, aproximadament. 2. Deixar reposar i colar .
Forma d'utilitzar 1. Rentar el cap amb un xampú antiparàsits .2. Aclarir els cabells amb aigua.
Remei 2:El millor per als polls és esbaldir-se (enjuagarse) el pèl amb aigua i vinagre després de llavar-ho, i ja de pas donem brillantor al pèl; està comprovat.
Remei 3: Quan tenies polls,després de rentar-te els cabells hi posaves un xorret de vinagre, aclaraves i deixaves secar-se al sol.
Remei 4: Per a combatre els polls el millor és utlitzar:-Vinagre blanc:al tindre propietats fungicides i una gran acidesa, pot aniquilar als polls en qüestió d'hores. Prens una
tassa de vinagre, li col·loques dos o tres cullerades de sucre i apliques directament esta preparació sobre el cabell, massajant i procurant que arribe bé al cuiro cabellut. Després cobrixes el teu cap amb una gorra de làtex durant mitja hora perquè el preparat vaja prenent efecte. Posteriorment llaves i esbaldeixes el teu cabell normalment, passant una pinta fina
per a extraure els polls que van quedar adherits.Remei 6-Eucaliptus i llima: Agafes uns quants fulls de la planta i les bulls durant 15 minuts en un litre d'aigua, afegint al final
el suc d'un llima. Després apliques en el pèl, fent massatges durant les zones més afectades i deixes que esta loció actue per mitja hora. Després esbaldeixes i llaves els teus cabells normalment.
Remei 5: s'aplicava vinagre al cap i a continuació, aquesta es tapava amb una bossa de plàstic, que es deixava posada diverses hores, solia fer-se a l'hora de dormir, per poder matenir la bossa al cap tota la nit i que tingués major efecte el vinagre, d'aquesta manera aconseguien matar els polls.
CASPA
Remei: per a acabar amb la caspa una bona solució es: sobre els cabells, fent un massatge,aplique el suc d'un cogombre durant 3 o 4 dies seguits.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada