dimecres, 17 de febrer de 2010

Arròs de caricas


OBSERVACIONS:

Temps: 1 hora

Dificultat: 2

Persones: 4

Preu: 4 euros.


INGREDIENTS:

- Arròs: 250g

- Oli:1/4 litre.

- Sal: 5 grams.

- Caricas: 250 g.

- Carabasseta: 200 g

- Caragols: 150 g

- Safrà: 2 g

- Creïlla:1

- Tomaca madura: 1

- Conac de pernil.


PREPARACIÓ:

1.Es trossegen les cariques i a les més grosses se’ls trau de la fonda.

2. Es posen amb aigua mentre es preparen els altres ingredients.

3. En una cassola es calfa oli i s’afegeix el conat de pernil.

4. s’afegeix la tomaca i les cariques, a continuació es reahoguen.

5. El carabaseta i la creïlla es fan a trocets i es posen amb la resta del sofregit.

6. S’ afegeixen els caragols i es posa l’aigua deixant-la coure una hora.

7. Quan ja està cuit es posa a l’arros safrà.

8. Es seveixen ben calent als plats.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada