OBSERVACIONS:
Temps: 1 hora
Dificultat: 2
Persones: 4
Preu: 4 euros.
INGREDIENTS:
- Arròs: 250g
- Oli:1/4 litre.
- Sal: 5 grams.
- Caricas: 250 g.
- Carabasseta: 200 g
- Caragols: 150 g
- Safrà: 2 g
- Creïlla:1
- Tomaca madura: 1
- Conac de pernil.
PREPARACIÓ:
1.Es trossegen les cariques i a les més grosses se’ls trau de la fonda.
2. Es posen amb aigua mentre es preparen els altres ingredients.
3. En una cassola es calfa oli i s’afegeix el conat de pernil.
4. s’afegeix la tomaca i les cariques, a continuació es reahoguen.
5. El carabaseta i la creïlla es fan a trocets i es posen amb la resta del sofregit.
6. S’ afegeixen els caragols i es posa l’aigua deixant-la coure una hora.
7. Quan ja està cuit es posa a l’arros safrà.
8. Es seveixen ben calent als plats.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada