dimecres, 17 de febrer del 2010

Sopes d'all




OBSERVACIONS:


Preu: 5 €


Temps: 20 minuts


Persones: 3 persones


Dificultat: Fàcil






INGREDIENTS:


- 2 grans d’all


- 1 tomaca


- 2 culleres d’oli


- 3 ous


- Safrà (1/4 de paquet)


- Sal


- Mitja barra de pa


- 3 gots d’aigua


- Pebre roig






PREPARACIÓ:


1. En primer lloc es posa a la paella oli i esperem a què es calfe.


2. Seguidament fiquem el alls i els sofregim.


3. Agafem la tomaca i la ratllem amb qualsevol ratllador.


4. L’afegim juntament amb els alls i posem el pebre roig.


5. Fiquem un pessic de sal i afegim els tres gots d’aigua.


6. El deixem bullir tot durant deu minuts.


7. En aquest temps fem a trossets el pa i transcorregut aquest temps l’afegim el sofregit.


8. Tornem a deixar tot dos minuts més.


9. Finalitzat aquest temps fiquem els ous (1 per persona) i mantenim removent la mescla durant un minut.


10. Deixem reposar cinc minuts i ja està llest.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada