OBSERVACIONS
Preu: 5 €
Temps: 20 minuts
Persones: 3 persones
Dificultat: Fàcil
- 2 grans d’all
- 1 tomaca
- 2 culleres d’oli
- 3 ous
- Safrà (1/4 de paquet)
- Sal
- Mitja barra de pa
- 3 gots d’aigua
- Pebre roig
1. En primer lloc es posa a la paella oli i esperem a què es calfe.
2. Seguidament fiquem el alls i els sofregim.
3. Agafem la tomaca i la ratllem amb qualsevol ratllador.
4. L’afegim juntament amb els alls i posem el pebre roig.
5. Fiquem un pessic de sal i afegim els tres gots d’aigua.
6. El deixem bullir tot durant deu minuts.
7. En aquest temps fem a trossets el pa i transcorregut aquest temps l’afegim el sofregit.
8. Tornem a deixar tot dos minuts més.
9. Finalitzat aquest temps fiquem els ous (1 per persona) i mantenim removent la mescla durant un minut.
10. Deixem reposar cinc minuts i ja està llest.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada