dimecres, 17 de febrer del 2010

Gelat de mantega




OBSERVACIONS:




Temps - 1 h
Dificultat - 2
Persones - 4
Preu – 3€






INGREDIENTS:



- 1 / 2 litre de nata líquida
- 5 ous
- 150 gr. sucre







ELABORACIÓ:

1) Trencar els ous separant les clares dels rovells. Col·locar estes últimes en un recipient junt amb el sucre i batre amb batedora elèctrica fins a obtindre una preparació molt espumosa.

2) Calfar un poc la nata en un casset i a continuació agregar-la a la mescla de sucre i rovells, batent també, però esta vegada amb la batedora manual de varetes.

3) Traslladar la crema a una casserola i introduir esta en un recipient més gran, que continga aigua freda fins a la meitat.

4) Retirar llavors la preparació del foc i traslladar la cassola a un altre recipient de gran capacitat, mig ple d'aigua freda.

5) Esperar fins que la crema es refrede, mesclant bé. Una vegada freda, abocar-la en el contenidor de la geladora i entrar-la al congelador. Esperar el temps requerit, segons les instruccions de l'aparell. La gelada mantegada
és base de moltes postres.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada