OBSERVACIONS:
Temps: 2 hores
Dificultat: 4
Persones: 6
Preu: 5€
INGREDIENTS:
- 4 cullerades d'oli
- Aigua
- 2 dents d'all
- 2 branquetes de safrà
- 500 grams de carn picada
- 20 grams de ceba
- 80 grams de farina
- 1 ou
- 6 cullerades de pà ratllat
- Una miqueta de julivert
- Una miqueta de sal
- Vi blanc
Temps: 2 hores
Dificultat: 4
Persones: 6
Preu: 5€
INGREDIENTS:
- 4 cullerades d'oli
- Aigua
- 2 dents d'all
- 2 branquetes de safrà
- 500 grams de carn picada
- 20 grams de ceba
- 80 grams de farina
- 1 ou
- 6 cullerades de pà ratllat
- Una miqueta de julivert
- Una miqueta de sal
- Vi blanc
PREPARACIÓ:
1) Es trau la corfa del pa i trossegem la molla.
2) Mesclem la carn picada amb la sal i les espècies que desitgem. Pastem perquè quede repartida uniformement.
3) Afegim la molla de pa, opcionalment podem haver-la mullat en llet.
4) Incorporem els ous, sense batre.
5) Mesclem i pastem fins que la massa siga homogènia.
6) Fem les boles, per a mandonguilles grans, utilitzarem la mesura d'una cullera sopera carregada, per a les xicotetes, la mitat. Perquè no se'ns apegue la massa ens enfarinarem les mans.
7) Passem per farina les boles, d'esta manera la fregir-les no es trencaran al crear-se una crosta i tot el suc quedarà dins.
8) Fregim a foc fort.
9) Quan estiguen fetes les deixem sobre paper absorbent per a retirar l'excés d'oli.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada