dimecres, 17 de febrer del 2010

Olla Churra

OBSERVACIONS:

La olla churra, feta a força de carn de porc, embotit, llegums, i verdures, tipica d'algunes zones de València (Espanya).


INGREDIENTS:

- Mongetes (1 bol) en remull la nit anterior, en defecte d'això, de pot

- Patates Bledes

- Card

- Manita de porc

- 2 ossos de corbet

- 1 tros de pernil de punta

- Carn d'anyell (brazuelo, coll, faldeta)

- Orella i morro de porc

- Botifarra de ceba orejada

- Ceba i pimentón

- Oli, sal i safrà


PREPARACIÓ:

En una olla amb aigua es posen a coure les mongetes, manita de porc, orella, morro i el pernil durant 1 hora.

A continuació s'incorporen la carn d'anyell, els ossos de corbet, les bledes i el card (o penca), tot això es cou a foc lent durant 30 minuts aproximadament.

Finalment es tiren les patates trossejades a quadrats petits, les botifarres i un sofregit de ceba picada i pimenton (1 culleradeta).

Es rectifica de sal i es cou durant uns 20 minuts més. Si es reduïx massa el brou, a mitjan cocció es pot afegir un poc d'aigua.

1 comentari:

  1. SI SOIS DE VILLAR , POR QUE NO ESCRIBIS EN EL IDIOMA VALENCIANO

    ResponElimina