OBSERVACIONS:
La olla churra, feta a força de carn de porc, embotit, llegums, i verdures, tipica d'algunes zones de València (Espanya).
INGREDIENTS:
- Patates Bledes
- Card
- Manita de porc
- 2 ossos de corbet
- 1 tros de pernil de punta
- Carn d'anyell (brazuelo, coll, faldeta)
- Orella i morro de porc
- Botifarra de ceba orejada
- Ceba i pimentón
- Oli, sal i safrà
PREPARACIÓ:
A continuació s'incorporen la carn d'anyell, els ossos de corbet, les bledes i el card (o penca), tot això es cou a foc lent durant 30 minuts aproximadament.
Finalment es tiren les patates trossejades a quadrats petits, les botifarres i un sofregit de ceba picada i pimenton (1 culleradeta).
Es rectifica de sal i es cou durant uns 20 minuts més. Si es reduïx massa el brou, a mitjan cocció es pot afegir un poc d'aigua.
SI SOIS DE VILLAR , POR QUE NO ESCRIBIS EN EL IDIOMA VALENCIANO
ResponElimina