dimarts, 2 de març de 2010

Gaches



És costum preparar-les sense pa. Es prenen amb sucre i mel. Pareix que "las gachas" són un plat que solien cuinar els homes per a desdejunar aquells dies en què plovia i no eixien al camp.

INGREDIENTS:

200 gr de pa

4 cullarades soperes de farina.

٭1L de llet

٭Oli

٭Sucre o mel


PREPARACIÓ:

Es talla el pa en trossets petits com "tostones".Es fica oli cobrint el fons de la paella, ací se sofregeix el pa i quan està daurat es retira de la paella.En el mateix oli se sofregeix la farina fins que estiga torrada,es va afegint un poquet de llet removent fins que l´absorbesca.
Es repetix aquesta operació vàries vegades sense deixar de remoure per a què no queden GRUMOLLS,fins que es consumesca tota la llet i ens quede una crema un poquet espessa.
Mescla:llavors es mescla amb el pa fregit i es passa a una font fonda o a plats individuals.
En el moment de menjar-les es posa per damunt abundant sucre o mel.Poden prendre's calentes recent fetes o deixar-les refredar.

TEMPS:20 min
DIFICULTAT:2
PERSONES:4
PREU:3.5 EUROS.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada