INGREDIENTS:
1l de llet
3 ò 4 balits de canyella
1 pela de llimona
1/5 arròs
1/4 litre de nata liquida
100 grams de sucre.
PREPARACIÓ:
Posem la nata liquida, la llet, l'arròs i els 3 o 4 pals de canyella, la pela de llimona es feta tot en fred quan comença a coure es va removent a poc a poc cada 3 o 4 minuts quan ha bullit foc fort es posa a foc lent i el teu ja vas provant l'arròs i ho apartes quan vegis l'arròs al punt .
1l de llet
3 ò 4 balits de canyella
1 pela de llimona
1/5 arròs
1/4 litre de nata liquida
100 grams de sucre.
PREPARACIÓ:
Posem la nata liquida, la llet, l'arròs i els 3 o 4 pals de canyella, la pela de llimona es feta tot en fred quan comença a coure es va removent a poc a poc cada 3 o 4 minuts quan ha bullit foc fort es posa a foc lent i el teu ja vas provant l'arròs i ho apartes quan vegis l'arròs al punt .
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada