dimarts, 2 de març del 2010
Dolços d’atmetla
OBSERVACIONS:
Temps: 1 hora
Dificultat: 3
Persones: 8
Preu: 5 euros.
INGREDIENTS:
- 6 clares de ou
- 18 cullarades de sucre glaç
- 600gr d’atmetla trosscejada i torrada
- Neules
PREPARACIÓ:
1.Es baten les clares a punt de neu molt fort.Se les afegeixen el sucre glaç batent la mescla fins que estiga dissolta totalmente i incorporem les atmetles mesclant-les amb suavitat.
2. Col·loquem les neules sobre la llanda i posem petites porcions de la mescla sobre la neula en la quantitat de una cullerada sopera.
3.Les llandes les introduim en el forn a foc fort,el temps suficiente fins que la pasta se seque i es dore un poquet.
4. Una vegada freda,els suspiros es separen amb molta delicadeza de la neula.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada