diumenge, 7 de març del 2010

VIRGEN DE LA PAZ

Ana és una xicona que va naixer a Villar de L'Arzobispo, li van cridar Ana Belén, però a ella no li agrada que li criden aixi, li agrada Ana solament.

Ens vam coneixer quan érem petites, exactament quan vam començar el colegi, erem petites.Des d'aquell moment encara no ens hem separat. Des de petites Ana Belen i jo anabem juntes a classe, però quan ens vam portar millor, va ser quan vam entrar a l'institut, des d'eixe moment estem sempre ajuntes, ens cridem quasi tots els dies, una costum no molt normal, ja que és veiem durant tot el dia a l'institut.

Ana és una xicona amb què és pot comptar per a tot, ella s'empre t'ajuda i esta a la teua disposició.
A ella li agrada molt James Morrison però també Pereza, u dels nostres aficions és fer els deures juntes mentres escoltem Pereza, que ens agrada molt. Altres dels nostres aficions va ser jugar a balonmá.

El que més li agrada a Ana, que jo no comparteix amb ella, és llegir molt, sempre que no te fes a fer, ella llig. Els seus llibre preferits són els de Federico Moccia i tota la Sagra de Crepuscle.

Una dels millors virtuts d'Ana, és que ella sémpre està contenta i alegre, sempre esta atenta dels demés i t'ajuda quan pot.La estime molt la veritat, a unes de les que mes en aquest mon.
Ana te poques defectes, molt poques, però podria dir que a vegades és presa els cuses massa a pit i quan li passa alguna cosa dramatitza molt.

Ana no te aficions secretes, que jo no sapia.
Ana és una de les megues millors amigues perque porten molts anys juntes, sempre m'ajuda en tot i l'aprecie molt.

Unixes dels moments que mai vaig a oblidar, són els vesprades que passen ajuntes, estudiant, fent treballs mentres fem el panoli.
El nostre desig és seguir sent amigues i no perdre el contacte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada