dissabte, 13 de març del 2010

MARIETA!

El seu nom és María i viu a Losa del Obispo, com jo. Nosaltres dos ens coneixem des de quan teníem pocs anys, des de xicotetes. Ella vivia a València fins als 4 anys. Amb aquests anys es va vindre a Losa. Quan vam començar el col·legi juntes, no ens dúiem molt bé, es més, ens dúiem bastant mal. Però amb el anys hem anat camviant i ara som con germanes. Nosaltres dos passem molt de temps juntes.

A María l’agrada la música en general, però sobretot , el tipus que més l’agrada es així com, “Fondo Flamenco” i coses aixina.

Llegir no li agrada molt, com a mi, ens llegim els obligats i res més.

Ella, es una xica que al principi (en conéixer una persona) té vergonya, però només al principi. Després és bastant oberta als altres, simpàtica i també agradable. És una persona en la qual es pot confiar sense cap problema. És molt amiga de les seues amigues. També es estudiosa.

Una de les coses divertides que em va passar amb ella, va ser una nit a Llíria. Hi havia un concert i vam arribar bastant tard, després vam estar per Lliria mig perdides, fins que ens vam perdre de veritat. A la fi ens vam trobar i tot va estar mol bé. Aquesta nit no se m’oblidarà en la vida, perquè a més d’açò ens vam passar moltíssimes més coses!

El nostre somni es poder acabar be el batxillerat i anar-nos-en les dues de festa a Eivissa o algo així.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada