En castellà anomenades "guijas o almortas". En català s'anomenen "guixes".
Dificultat: 3
Persones: 4
Preu: 4 euros aprox.
Comprar:Les llonganisses carniceria Pili.
-Ingredients:
-1/4 quilo de sèmola de “guijas”
-2 llonganisses seques (o també de gerra)*
-1 gra d’all.
-1 culleradeta de pebre roig.
-una mica de sal.
-un poc d’oli.
-aigua la que admeta( si es vol més clara o mes espessa)
-Preparació:
En una paella es tira l’oli i les llonganisses tallades a trossos xicotets.Se sofrigen durant uns 4 minuts aproximadament tots els ingredientes i es tira la sèmola a cullerades.Se li dóna unes voltes i se’n va tirant aigua a poc a poc sense deixar de moure, que ¿gaveta? uns minuts i es trau. Se sofreig a la paella i ràpid durant uns minutets, perquè si es refreda i es queda molt espessa no està tan bona.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada