diumenge, 7 de març del 2010

Faves bollides


OBSERVACIONS:

Temps: 1 hora

Dificultat: 2

Persones: 6

Preu: 4 euros mes o menys


INGREDIENTS:

500g. De faves granaes o asseques

2 rametes d’herba bona

1 pebrera

100g. de pernil a taquets

2 xoriços

5g. de farina

2g. de pi mentó dolç

Mig litre d'aigua

Sal

Oli



PREPARACIÓ:

En primer lloc posem els faves a remullar en aigua la nit anterior a la que els anem a cuinar. Una vegada passada la nit i els faves ja estan ben remulladetes els escorrim i els posem a un perol a foc lent amb mig litre d'aigua per que comencen a bullir. Posem els dos rametes d’herba bona i a banda és fa un sofrit amb el pernil i el xoriço tallat a trocets,els 5 g. de farina i els 2 grams de pi mentó dolç. Una vegada sofregit s'agreguen al perol amb els faves. Posem una mica de sal i un poquet d'oli. Deixem que els faves és couen be uns 45 minuts aproximadament. Finalment els servim i ja estan preparades per a ser menjades.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada