divendres, 12 de març del 2010

LACLAMA

El seu nom és Lara Rubio Muñoz , viu en Losa del Obispo. Jo la vaig conéixer quan tenia 4 anys, és a dir la vais conéixer quan començàrem el colegi.

Al principi la nostra relació no era molt cordial però amb el pas del temps som com si fórem germanes. Passem moltes hores del dia juntes i a mesura que som majors la nostra relació és millor.

A Lara li encanta escoltar música en el seu temps lliure i el seu grup favorit és el “CANTO DEL LOCO”.

La veritat que llegir no és la seua afició, només llig els llibres obligatoris.

Lara és molt agradable i molt simpàtica, és molt amiga de les seues amigues i pots contar amb ella per el que tu vulgues. Per a mí lara és com una germana en la qual pugues confiar 100 per 100 també es la millor per anar-te'n de festa.

Però he de dir que també té algún defecte té un carácter bastant fort i a vegades és deixa portar pels seus impulsos i salta de seguida i fa coses de les quals després es penedeix.

M´han passat tantes coses amb ella que no sabria quina contar, perquè totes són molt especials.

Per a mi un dia molt especial va ser quan van anar al concert de “OPERACIÓN TRIUNFO”. Estavem com boges per vore als cantants, pèr a nosaltres era molt important anar al concert perquè seguíem totes les setmanes els programes i vam plorar i tot al veure als nostres cantants preferits, Ivan i Manu.

Li he posat aquest títol perque clara ,lara i jo passem molts moments juntes i un dia vam pensar que ens podíem posar "laclama" i ens van fer una pulsera amb aquest nom.

El somni de Lara i el meu és anar als divuit anys a Evissa i passarlo super bé i celebrar que hem acabat el baxilerat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada