dimecres, 3 de març del 2010

THE ECOLOGIST


El seu nom és Inés Vera López, viu a Gestalgar des què va nàixer.

Nosaltres ens coneguérem quan ella vingué a Villar a l’institut encara que no anàvem a la mateixa classe els primers anys ens vam caure bé i ara en quart ens asseiem juntes a classe.

És una fanàtica de la lectura, sobretot llibres de misteri i de por. A ella li agrada el rock destacant a Pereza, el seu grup favorit del que se sap totes les cançons.

És una xica amb moltes virtuts com la seua amabilitat i el respecte alsaltres. Però el seu defecte, encara que ella ho reconeix, és que és molt desordenada i en la seua motxilla pots trobar de tot menys el que busques.

No la conec molt perquè no vivim al mateix poble però pel que m’ha contat li agrada molt la festa i m’agradaria que vinguera més per Villar per a conéixer-nos fora de l’àmbit escolar.

A Inés li desitge per al futur que siga el més feliç possible i que conega a Will Smith, el seu actor favorit. També li desitge que aconseguesca fer-se prompte de Green Peace i “salvar el planeta” que és una de les coses que ella vol perquè és molt ecologista.

Com a somni de nosaltres juntes podria demanar que no perdérem mai el contacte, ja que seria una llàstima en aquest món de tantes tecnologies, perquè és una xica genial.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada